Hi! Ik ben Karin, getrouwd met Richard en moeder van Luc* (2016) en Lizzy 2017.

In 2016 ben ik mijn zoontje Luc twee dagen na de geboorte plotseling verloren. Ik belandde in een achtbaan van emoties. De situatie leek uitzichtloos. Hoe kom ik dit verdriet te boven? Hoe ga ik verder? Word ik ooit weer gelukkig en word ik ooit weer zoals ik voor het verlies van Luc was? Vragen die ik mijzelf vaak heb gesteld. 

Ik zocht hulp maar dat sloot niet aan bij wat ik nodig had, namelijk iemand met ervaring, die mij een duwtje in de juiste richting gaf, vooral naar mijn verhaal luisterde en waarbij mijn verdriet voorop stond. 

In 2019 heb ik een opleiding tot rouw- en verliescoach gevolgd en in juni 2020 ben ik gestart met de opleiding 'Vrouwen met een miskraam goed begeleiden in je coachpraktijk' van Miskraambegeleiding Nederland. Met de kennis die ik heb opgedaan in de opleidingen en met mijn eigen ervaring coach ik vrouwen die tijdens de zwangerschap, bevalling of vlak daarna een kindje zijn verloren.

Heb je vragen of interesse in een coachingstraject? Klik op de 'ik wil informatie' button en wie weet spreken wij elkaar binnenkort!